AUTO ANTEUS KFT.
img

Szerviz bejelentkezés

Minden új, az MM Import Kft. mint hivatalos importőr által importált Mitsubishi gépjárműre öt év vagy 100.000. km teljeskörű garancia vonatkozik. A gépjármű forgalomba helyezésétől számított első 24 hónapban a garancia nem kilométerfüggő, vagyis a gépkocsira két évig kilométer-korlátozás nélküli garancia él.

Átrozsdásodási garancia

Modelltől függően 12 év.
Feltétele: évente egyszer márkaszervíz által történő karosszéria-felülvizsgálat.

Alkatrész garancia

A gyári Mitsubishi alkatrészekre az alkatrész vásárlásától számított 24 hónapos garancia vonatkozik.

Szürke import gépkocsikra vonatkozó garancia

A Mitsubishi gépjárművek esetében az Európai Unió területén egységesen érvényesíthető garancia mértékét és feltételeit az a szervizfüzet tartalmazza, amelyet a gépkocsihoz a Mitsubishi értékesítési láncban utolsó hivatalos Mitsubishi márkakereskedő adott át. A garancia feltételei kizárólag a Mitsubishi Motors Europe B.V. által forgalmazott, és azokban az országokban értékesített gépkocsikra érvényesek, amely országokat a szervizfüzet felsorol.
A garancia érvényesítésének előfeltétele, hogy a gépkocsihoz átadott szervizfüzetet a hivatalos Mitsubishi márkakereskedés hiánytalanul, valamennyi rovatát helyesen kitöltötte, azt cégszerűen aláírta és lepecsételte. A gépkocsi szervizfüzetébe, a különböző időszakos szervizmunkák kivételével, csak és kizárólag hivatalos Mitsubishi márkakereskedés, vagy hivatalos Mitsubishi márkaszerviz tehet bejegyzéseket. Amennyiben a gépkocsi tulajdonosa nem tudja hitelt érdemlően bizonyítani a garanciális kötelezettséget, pédául a szervizfüzet hiányosan van kitöltve, vagy a benne feltüntetett adatok nem felelnek meg a valóságnak, abban az esetben a gépkocsira vonatkozó garanciális feltételek nem érvényesíthetők.
A garancia érvényesítéséhez szükséges továbbá, hogy a szervizfüzetben feltüntetett feltételek teljesüljenek, kizáró körülmények ne álljanak fent. A teljesség igénye nélkül például a kötelezően előírt időszakos karbantartások, az azokban megkövetelt ellenőrzések, cserék, javítások megfelelő időben történő elvégzése; a gépkocsi üzemeltetésére vonatkozó előírások betartása, stb.
Amennyiben a gépkocsit az Európai Unió olyan országában vásárolták, ahol a garancia mértéke és feltételei eltérnek a magyarországi értékesítés feltételeitől, akkor ezek az eltérő feltételek kizárólag abban az adott országban érvényesíthetők.
Abban az estben, ha a garancia, illetve annak érvényesítésével kapcsolatban az ügyfél és a márkaszerviz között véleménykülönbség van, akkor jogorvoslatért az ügyfél ahhoz a forgalmazóhoz vagy személyhez kell fordulnia, akitől a gépkocsit vásárolta.

Assistance szolgáltatás

MAP (Mitsubishi Assistance Csomag): 3 év km korlátozás nélkül.

Mindent megteszünk az Ön mozgásképességének megőrzése érdekében, ezért autója mellé ingyenesen kap egy MAP kártyát. A három évig érvényes MAP kártyával a zsebében az Ön mobilitása Európa 30 országában biztosított. Ha esetleg üzemzavar, baleset, lopás vagy vandalizmus miatt segítségre szorulna – akárhol is van a hét bármely napján, a nap 24 órájában -, hívja a kártyán látható számot (Elérhető külföldről a 00 43 1 52503 6524 számon és belföldről a 06 40 188 188 kékszámon – mindkét telefonszámon magyar nyelvű operátorok fogadják a hívásokat.), s a helyszínen megoldjuk problémáját.
Ha ez nem lehetséges, akkor autóját a legközelebbi Mitsubishi szervizbe szállítjuk, és számos szolgáltatással állunk az Ön rendelkezésére: hotelszoba foglalás, az út folytatásának biztosítása, csereautó, s az Ön járművének hazaszállítása.

A Mitsubishi Assistance Csomag részletes ismertetője a gépkocsihoz kapott szervizkönyvben található.

Kiterjesztett Assistance Szolgáltatás

Csillaggal* jelölt mezők kitöltése kötelező.