AUTO ANTEUS KFT.

Rólunk

imgAUTO ANTEUS KFT.
img8200 Veszprém, Láhner György u. 10.
Telefon: 88/581-880
Szalon: H-P: 09.00-17.00 / Szo: 09.00-12.00
Szerviz: H-P: 07.30-16.00 / Szo: zárva

img

Cégünkről

Az AUTO ANTEUS KFT. 1993-ban kezdte meg működését a jelenlegi VKSZ Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. Házgyári úti telephelyén. A MITSUBISHI márka Veszprém megyei képviseletére vállalkoztunk, az akkori kelet-európai importőr, az osztrák DENZEL AG-vel kötött szerződés alapján. Igyekeztünk mindenben megfelelni a növekvő elvárásoknak, lehetőségeinkhez képest folyamatosan fejleszteni eszközeinket, kínálatunkat és ügyfeleink kiszolgálását is.

A 2005-ös év jelentős változást hozott cégünk életébe: a MITSUBISHI MOTORS új magyarországi vezérképviselete, az MM Import Kft. látja el azóta az importőri feladatokat, valamint sikerült felépítenünk új, immár saját tulajdonú, az EU-s szabványoknak is megfelelő autószalon – szerviz bázisunkat a “volt orosz laktanya “ kereskedelmi övezetében. Itt már teljeskörű szolgáltatást tudunk biztosítani ügyfeleinknek, legyen szó akár új- vagy használtautó értékesítésről, szervizelésről, vizsgáztatásról, hitel- vagy biztosítási ügyintézésről.
Cégünk fennállása óta több mint kétezer gépjárművet értékesítettünk, valamint számtalan autót javítottunk meg. A mögöttünk lévő 15 év tapasztalatával remélhetőleg Önnek is tudunk korrekt, személyre szabott ajánlatot adni valamennyi szolgáltatás esetében. Különösen az alábbiakat ajánljuk szíves figyelmébe:

  • a MITSIBISHI márka teljes körű képviselete, 
  • új- és használt MITSUBISHI gépkocsik értékesítése.

A beszámított autókon minden esetben állapotfelmérést végzünk, értékük pedig az EUROTAX ajánlás, a műszaki állapot és a piaci viszonyok alapján kerül meghatározásra. Kiemelten foglalkozunk továbbá:

  • beszámított autók értékesítésével,
  • banki finanszírozási ügyintézéssel (hitel, lízing használt autókra is),
  • gépjárműbiztosítás-kötéssel, illetve -ügyintézéssel, ezen belül az összes magyarországi biztosítótársaság KGFB és CASCO ajánlata hozzáférhető nálunk,
  • tesztvezetést is biztosítunk ügyfeleink számára.

Csillaggal* jelölt mezők kitöltése kötelező.